Harta site-ului
Ajutor
Solicitările de depunere a jurământului de credință Republicii Moldova tot mai frecvente
Solicitările de depunere a jurământului de credință Republicii Moldova tot mai frecvente

În urma demersului nr. 290 din 31.01.2024, parvenit din partea Agenției Servicii Publice a Republicii Moldova, Departamentul acte de identitate, cetățenie și evidență a persoanelor, Serviciul eliberare a actelor de identitate Coșnița, în conformitate cu articolul 39 al Legii cetățeniei RM, Nr 1024-XIV din 02.06.2000, cu privire la acordarea cetățeniei Republicii Moldova, în fața simbolurilor de stat, cetățeanul Roman MAIKA, născut în s. Sucleia, raionul Slobozia, cu viza de reședință temporară în Grigoriopol a depus jurământul de credință față de Republica Moldova. Dl Maika, de naționalitate rusă, pentru dobândirea cetățeniei, în fața simbolurilor de stat, a Președintelui raionului Dubăsari, dl Sergiu GRIGORIEV, , a dat citire jurământului de credință: ,,jur să fiu cetățean devotat Republicii Moldova, să respect cu sfințenie Constituția și celelalte legi ale Republicii, să nu întreprind nici o acțiune care i-ar prejudicia interesele și integritatea teritorială”.
Dl Grigoriev, a adresat sincere felicitări domnului Maika cu prilejul acestui eveniment important, și anume de a deveni cetățean al Republicii Moldova. ,,Vă doresc să respectați jurământul citit, tradițiile și obiceiurile noastre ce ne deosebesc de alte naționalități”.
La jurământ, de asemenea au participat  vicepreședinții raionului dnii Alexandru REUL și Gurii ISAC, secretara interimară a Consiliului raional Dubăsari, dna Maria Jimbei.
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Solicitările de depunere a jurământului de credință Republicii Moldova tot mai frecvente - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta